Elkészítés: A húst apró kockákra, a vöröshagymát cikkekre, a répát kockákra vágjuk.
A rizst sós vízben megfőzzük. A főzési idő vége előtt 10 perccel a rizshez adjuk a répakockákat, ha kész, az olasz fűszerkeveréket is belekeverjük.
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a hagymacikkekkel váltakozva feltűzzük a nyársakra. A felhevített olajon kb. 5-6 perc alatt a húsnyárs minden oldalát megsütjük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékot felöntjük az erőlevessel, hozzáadjuk a mogyoróvajat, valamint a tejszínnel elkevert étkezési keményítőt, felforraljuk, és ízesítjük sóval, borssal.
A húsnyársakat a rizzsel és a mártással tálaljuk, végül megszórjuk bazsalikommal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre