Keress receptre vagy hozzávalóra

Húsleves kacsafarhátból

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 db kacsafarhát
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 0,5 fej karalábé
  • 0,5 fej kicsi zeller
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db krumpli
  • zellerlevél
  • petrezselyemlevél
  • egész feketebors
  • 1 db zöldségleveskocka
  • őrölt feketebors
  • 1 csésze finommetélt

Elkészítés

    Elkészítés: A farhátakat kettévágom, egy fazékba teszem, felöntöm vízzel, fűszerezem, lassú tűzön főzni kezdem. Amíg a farhát fő, felvágom a zöldségeket, majd a leveshez adom, és göngyözve főzöm, amíg inden meg nem puhul.

    Közben kifőzöm a tésztát, leszűröm.

    A levest a tésztával tálalom, valamint petrezselyemmel és chilipaprikával.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin