Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsleves, ahogy Klári készíti

75 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított, feldarabolt csirkét feltesszük főni egy nagyobb fazékban. Amikor feljön a hab a tetejére, lekanalazzuk. 
  2. A megtisztított, hasábokra vágott zöldségeket a levesbe tesszük, megsózzuk és megborsozzuk. Lassú tűzön kb. 1 órán át főzzük, amíg a hús megpuhul. 
  3. Amikor elkészült, leszűrjük, majd forrón tálaljuk a zöldségekkel és a hússal. 

Megjegyzés

A csirkehúslevest laktóz- és gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert a levesbetét zöldség és csirkehús, tészta nélkül. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss