Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsgolyók zöldségekkel sütve

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és vastagabb szeletekre vágjuk. A fokhagymát vékonyan felszeleteljük.

Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A húst összekeverjük a tojással, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, és gombócokat formázunk belőle. Egy tepsibe öntjük az olajat, beletesszük a gombócokat, és 10 percre betesszük a sütőbe. A tepsit kivesszük a sütőből, beleszórjuk a zöldségeket, mellé tesszük a rozmaringágat és az erős paprikát. Öntünk rá 1 dl vizet, és a paradicsom konzervet is köré öntjük. Visszatesszük a sütőbe, 25 perc alatt összesütjük, utána tálaljuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 adag: 897 kcal

A recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss