Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsgolyók mentás joghurttal (low carb)

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót, a megtisztított újhagyma fehér és világoszöld részét, valamint a leöblített és lerázott petrezselyem lecsipkedett leveleit finomra aprítjuk. A kicsumázott csilipaprikát és a megtisztított fokhagymát apróra kockázzuk. Az újhagymát, a csilit, a fokhagymát, a petrezselymet, a fahéjat, a római köményt, a túrót és a tojást a darált húshoz adjuk. Meghintjük 1 csipet sóval, és kézi robotgép gyúrópálcájával összedolgozzuk.
  2. A darált húsos masszából 20 db kis gombócot formázunk. Tapadásmentes serpenyőben felhevítjük az olajat. A húsgolyókat erős tűzön körbepirítjuk, majd mérsékelt tűzön sütjük, amíg a közepük átsül.
  3. A leöblített és lerázott menta lecsipkedett leveleit finomra aprítjuk. A joghurtot simára keverjük a tejszínnel, a cukorral és 1 csipet sóval, majd beleforgatjuk a mentát. A húsgolyókat a mentás joghurttal tálaljuk.


    Még több marhahúsos fogás >>>
     

    Túrós finomságok >>> 

    Joghurtos ételek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss