Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hurka, kolbász, baconos krumplival

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A hurkát és kolbászt egy tepsibe rakom, villával megszurkálom, bekenem a libazsírral, s a sütőben mindkét oldalán 180 fokon megsütöm (kb 2x30 perc), a végén grillezem.

A krumplikat alaposan megpucolom, félig megfőzöm, sózom, borsozom, majd betekerem egy szelet bacon szalonnába.

Amikor a hurkák, kolbászok megsültek, a zsírjába berakom őket és szépen megsütöm. (Lehet persze ezt egyszerre is csinálni, de a nagyobbik tepsi foglalt volt.)

Egy tányérra rakom a hozzávalókat.

Ecetes paprikát ettem hozzá. Sör, vagy vörösbor egyaránt passzol mellé.

Megjegyzés

Hagyományos receptet már tettem fel többet is, ez azért más. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss