Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hunyadi rostélyos

MME MME
3/5
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A főtt makarónit elkeverjük egy vajjal kikevert tojássárgájával, az apróra vagdalt sonkával, 3 kanálnyi tejföllel, egy habbá vert tojásfehérjével, 1 kanálnyi reszelt hagymával, és hozzáadjuk a paradicsompürét, sót, borsot, majoránnát is. A keveréket a kivert és besózott hússzeletekre kenjük, majd felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük. Ezeket a batyukat lisztben megforgatjuk, majd kevés zsíron gyorsan körbesütjük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a felkockázott zöldpaprikát és paradicsomot, majd a húsokat visszahelyezzük, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a levében elkeverjük a maradék tejfölt, és még egyszer felforraljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss