Elkészítés: A tésztalapokhoz 2,5 dl vizet 15 dkg zsírral felforralunk, majd hozzákeverünk 15 dkg lisztet, folyamatosan keverve összefőzzük. A tűzről levéve 15-20 percig állni hagyjuk, utána 5 db tojást egyenként belekeverünk.
2 lapot sütünk a tésztából 23×38 cm-es tepsi hátán. A tepsit megkenjük zsírral, és úgy kenjük rá a tésztát. 15 percig ne nyissuk ki a sütőt! Érdekes, hullámos felületű lapokat kapunk.
A krémhez a pudingokat a 10 dkg cukorral és 2 dl tejjel csomómentesre keverjük. Egy nagyobb, kb. 5 literes lábasban (fazékban) 1 liter tejet forralunk, ebben felfőzzük a tejjel elkevert pudingot, majd beleforgatjuk a tojásfehérjék keményre vert habját, amelyben már a 20 dkg cukrot is elkevertük. Tovább főzzük együtt 3-4 percig. Rengeteg krém lesz belőle! Próbáljuk meg kézi habverővel elegyíteni óvatosan a habot a pudinggal, ugyanis telis-tele lesz az edény krémmel!
A tészta egyik lapját a tepsibe fektetjük, erre öntjük a még meleg krémet, hagyjuk kihűlni. Ezután hűtőbe tesszük dermedni kb. 1 órára. Ezután kemény habbá verjük a tejszínt, a krémre simítjuk, és befedjük a másik lappal. Hűtőbe tesszük, és 1 óra múlva szeleteljük.
Enyhén megszórjuk a tetejét porcukorral, kockára vágva tálaljuk.