Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meséld el az ételtörténetedet! A Hotpoint és Jamie Oliver új, izgalmas filozófiát indít el

default user icon
MME
A Hotpoint márka és Jamie Oliver együttműködésre léptek, hogy inspirálják a mindennapi szakácsokat a különleges ételek alkotására. A partnerkapcsolat célja, hogy a főzni vágyók önbizalmat nyerjenek a konyhában és az egészséges és minőségi ételek iránti szeretet megteremtése, ösztönözve mindenkit arra, hogy olyan recepteket készítsen, amelyek valami különlegeset jelentenek számukra.

Az ételek története az, ahogy ételtre keltjük őket. Emlékezetes étkezési pillanatok leginkább azokhoz az emberekhez, helyszínekhez és emlékekhez kapcsolódnak, amelyek a legfontosabbak számunkra. A Hotpoint professzionális készülékeivel és Jamie okos konyhai tippjeivel olyan varázslatos pillanatokat hozhatsz létre az otthonodban, amilyet csak szeretnél, azoknak, akik a legfontosabbak számodra.

“Ezek az ételtörténetek, és azok személyes emlékei új filozófiánk középpontjában állnak,” mondta Láncz Domonkos, a Hotpoint Sales &Marketing Managere. “Több embert szeretnénk ösztönözni a főzésre, hogy minél inspiráltabbn érezzék magukat a konyhájukban és hogy családtagjaik és barátaik számára a szeretetüket kifejezhessék ízletes ételekkel is.”

Jamie Oliver hozzátette: “Mindenkinek legalább egy különleges emléke van egy fantasztikus étkezésről, amelyet megosztott a szeretteivel, és mi pontosan ezt szeretnénk elérni. Szeretnénk, hogy mindenki megoszthassa az ételeiről szóló történeteket és megünnepelhesse azokat a recepteket, amelyek sokat jelentenek nekik és családjuknak. Ezeknek az ételeknek a rekonstrukciója is ragyogó módja annak, hogy a hozzánk közel álló emberekről gondoskodhassunk a gyönyörű, házi készítésű ételek örömével.”

A  Hotpoint és Jamie Oliver közösen szeretné mindannyiunkban inspirálni a belső szakácsot, hogy csodálatos történetek és receptek születhessenek. Jamie kollégái és barátai meg fogják osztani személyes ételtörténeteiket és remek ételeiket mindannyiunkkal. A partneri kapcsolat során a Hotpoint és a Jamie életre kelti a mesés ételeket, amelyeket a fogyasztók osztanak meg, és bemutatják, hogyan használhatják konyháinkat és berendezéseinket csodálatos ételkreációk elkészítéséhez.

“ Nagyszerű, hogy partnerre találtunk Jamie Oliverben, aki ugyanazokat az értékeket vallja velünk együtt” - mondta Láncz Domonkos a Hotpointtól. “Nagyon fontos számunkra, hogy megkönnyítsük mindenki számára a főzést, hogy az élvezetes lehessen és gondoskodjon a legfontosabb emberekről - családjáról és barátairól. Jamie Oliverrel és Hotpoint készülékünkkel közösen új életet adhatunk a családok történeteiknek és receptjeiknek, megtartva a hagyományokat, és új fejezeteket nyújthatunk személyes ételtörténeteinkhez.”

A Hotpoint és Jamie Oliver várja az inspiráló történeteket!

Ezek is érdekelhetnek

Friss