Elkészítés: A húst felszeleteljük, kikopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, és kevés zsírban hirtelen átsütjük (kb. 1-1 perc darabonként).
A visszamaradt zsírban picit megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, elkeverjük, majd 1-2 evőkanál vízzel felöntjük. A vékonyra vágott szalonnát és vékonyra szeletelt ecetes uborkát, a füstölt kolbászt rárakjuk, összeforgatjuk, 2-3 percig pároljuk.
A hússzeleteket egy hőálló tálba sorba lerajuk. Ráöntjük a kolbászos ragut, lefedjük, és előmelegített sütőbe toljuk.
Ha a hús megpuhult, tört burgonyával és tejföllel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre