Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Holstein szelet

65 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás

Elkészítés

  1. A Holstein szelet elkészítéséhez a karajszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Lisztbe forgatjuk, majd nem túl bő zsiradékon hirtelen kisütjük. Egy-egy oldalát 2-3 percig kell sütni.
  2. A húsos szalonnát bevagdossuk, és szintén kisütjük.
  3. A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, majd a szalonna zsírjában megsütjük. Azután megszórjuk a krumplifűszersóval.
  4. Közben egy másik serpenyőben megsütjük a tükörtojást.
  5. A tojásokat a hússzeletekre rakjuk, a sült krumplival és sült szalonnával tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss