Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Holland karottakrém

default user icon
4/5

Hozzávalók

  • 1 csomó zsenge sárgarépa,
  • 2 dl tejszín,
  • 3 dkg tökmag héj nélkül,
  • 2 dkg dióbél,
  • néhány csepp citromlé,
  • fél narancs leve,
  • fél csokor metélőhagyma,
  • só,
  • fehér bors

Elkészítés

    A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük. A tejszínt felverjük, fél narancs levével, néhány csepp citromlével, sóval, fehér borssal ízesítjük. Belekeverjük a reszelt sárgarépát. A krémet tálba halmozzuk, megszórjuk durvára vágott dióval és pirított tökmaggal. Korpás pirítóst kínálunk hozzá.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin