Elkészítés: A tésztához a tojásokat a porcukorral és a vízzel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a sütőport. Nagyobb méretű kikent, lisztezett vagy sütőpapirral bélelt tepsiben megsütjük. /A tészta kb. kétujjnyi vastag legyen!/
Ha kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A krémhez a margarint és a porcukrot jól kikeverjük, hozzáadjuk a rumot és a vaníliás cukrot, majd ismételten jól átkeverjük. A krém egy részébe belemorzsoljuk a szaggatás után megmaradt tésztát.
Az egyik korongra krémet rakunk, majd ráhelyezzük a másik korongot, kissé összenyomjuk. Kivülről is vékonyan megkenjük a krémmel, majd beleforgatjuk a kókuszreszelékbe vagy porcukorba. A tészták tetejére pedig halmokat rakunk a tésztás krémből, majd ezt is megszórjuk a kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre