Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hogy lesz kemény a tejszínhab? 4 apró trükk, amit tudnod kell!

default user icon
MME
"Kemény habbá verjük" - áll sok receptben, azt azonban kevés helyen árulják el, hogyan is kell elvégezni jól a műveletet. Mi most megosztunk veletek 4 tippet, melyek segítségével tökéletes tejszínhabot készíthettek.

1. Keményebb lesz a hab, ha a tejszínt és a habverőt is lehűtjük, mielőtt felverjük.

2. A habverés alatt a tálunkat helyezzük egy jégkockával teli edénybe, így is keményebb lesz a tejszínünk.

3. Tegyünk a tejszínbe 1 db tojásfehérjét, hűtsük le, és úgy verjük fel. Több és keményebb habot kapunk.

4. Néhány csepp citromlé is segít, hogy keményebb tejszínhabot kapjunk.

TÚL SOK LETT A KRUMPLIPÜRÉ? KI NE DOBD! 3 BOMBAJÓ MARADÉKMENTŐ TIPP! >>> 
ÍGY FŐZZ OLYAN BABLEVEST, MINT NAGYI - 8 TIPP, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN! >>> 
ÍGY LESZ OMLÓS! 6 TRÜKK, AMIT TUDNOD KELL, HA HALAT KÉSZÍTESZ >>> 
4 HASZNOS KONYHAI PRAKTIKA, HOGY SÜTÉS KÖZBEN NE FRÖCSÖGJÖN A FORRÓ OLAJ >>> 
5 TUTI TIPP,HOGY VAJPUHA ÉS OMLÓS LEGYEN A HÚS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss