A lisztet összekeverjük a porcukorral és sütőporral, elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojást, majd annyi tejfölt, hogy egy könnyen nyújtható tésztát kapjunk (ne legyen ragacsos).
A tésztát három egyenlő részre osztjuk (érdemes lemérni, hogy biztosan egyformák legyenek). Enyhén lisztezett felületen a tepsi méretére egyenként kinyújtjuk. A lapokat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 170 fokre előmelegített légkeveréses sütőben kb. 6 perc alatt egyenként megsütjük (a tészta maradjon világos).
A krémhez a lisztet egy kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és közepes lángon sűrűre főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Közben a vajat habosra keverjük a porcukorral és vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt, főzött krémhez.
Az egyik tésztalapot visszatesszük a tepsibe, rákenjük a krém felét, majd rátesszük a második tésztalapot, majd a krém másik felét, végül ráhelyezzük a harmadik lapot is.
Éjszakára hűvös helyre vagy hűtőbe tesszük, másnap reggel kivesszük, állni hagyjuk egy kicsit, majd meghintjük porcukorral, szeletelve tálaljuk.