Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hihetetlen! Víznek látszó kólát dob piacra a Coca-Cola

default user icon
MME
Azt hinnéd, hogy a palack vizet rejt, aztán a legnagyobb meglepetésre kóla ízű folyadékot szürcsölsz az üvegből. A színtelen Coca-Cola Clear ránézésre a vízre hasonlít, de jóval több annál.

A Pepsi már 1992-ben megpróbálkozott a színtelen kóla gyártásával, ami akkor nem aratott olyan nagy sikert a fogyasztók körében. A Coca-Cola most Japánban vezette be új termékét. A szigetországban június 11-től lehet kapni a színtelen szénsavas italt, amit 50 recept tesztelése után tökéletesítettek.

Hogyan lett színtelen a kóla?

A hagyományos kólát karamellel színezik barnára. Ezt azonban kivonták az üdítőből és citrommal helyettesítették, így a színtelen változat citromosabb ízű. Az színtelen kóla ráadásul nulla kalóriás. 

A Soranews24.com munkatársai kipróbálták a terméket: cikkükben azt írták, hogy ránézésre a termék valóban olyan színtelen, mint az ásványvíz, amikor azonban megkóstolták, kellemesen csalódtak, mert tényleg Coca-Cola ízű az ital.

Arról egyelőre nincs szó, hogy a cég Európában is bevezetné a terméket, de aki Japánban jár és megkóstolja az italt, írja meg, hogy milyen volt!

MEGLEPŐ HATÁSSAL VAN A TESTEDRE, HA SZÉNSAVAS ÜDÍTŐT ISZOL >>> 

EZ A BABA ELŐSZÖR KÓSTOL KÓLÁT - A REAKCIÓJÁT LÁTNOD KELL! >>> 

KÓLATESZT! KIPRÓBÁLTUK A TIKKADT SZÖCSKÉT, ÉS MEGTALÁLTUK A COCA-COLA VETÉLYTÁRSÁT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss