Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elámulsz, milyen dögös lett Tóth Vera! Már 40 kilót fogyott

default user icon
MME
Tóth Vera nemcsak a hangjával, hanem csodás alakjával is elkápráztatta a rajongóit. Az énekesnő több, mint 40 kilót adott le azóta, amióta gyomorszűkítő bypass műtéten esett át.

Tóth Vera nem győzte fogadni a gratulációkat és a bókokat hétvégén, miután a közösségi oldalára feltöltött magáról egy fotót. Az énekesnő Szombathelyen lépett fel a Rapülők együttesével. Vera egy fekete dögös összeállítást viselt, amely kiemelte karcsú alakját és megmutatta formás lábait.

"Le a kalappal, remekül nézel ki. Óriási teljesítmény van mögötted. Igazi inspiráció vagy, hogy igenis meg lehet csinálni! Tovabbi sok sikert, drága Vera!" "Nagyon csinos vagy!" - írták a rajongók az énekesnőnek.

Tóth Vera évekig próbálkozott mindenféle diétával, rendszeresen járt konditerembe is, de mindez semmit sem használt. Tavaly nyáron egy videóinterjúban beszélt arról, hogy gyomorszűkítő bypass műtéten esett át, majd év elején a Nők Lapjának is nyilatkozott arról, hogy miért döntött a műtét mellett.

Számomra ez jelentette az egyetlen megoldást, miután két éven át egyik diétát csináltam a másik után, szinte egyáltalán nem ettem szénhidrátot, heti ötször izzadtam az edzőteremben, és nem használt semmit. Az utolsó évben összesen tizenhárom kilót sikerült leszenvednem magamról, ami a végén pillanatok alatt visszakúszott. Akkora kudarc volt, hogy teljesen magam alá zuhantam. Akkor kerestem fel dr. Tóth Tamást, hogy megtudjam, mi a baj velem - nyilatkozta az énekesnő.

Vera a műtét óta több, mint 40 kilót adott le. A fogyását pedig folyamatosan dokumentálta a közösségi oldalán, ahol abba is betekintést nyerhettek a rajongói, hogy az alakját nemcsak a műtétnek, hanem a sportnak, a mozgásnak is köszönheti.

Az biztos, hogy az énekesnő teljesen kivirult. Korábbi nyilatkozata szerint minden vágya az volt, hogy csinosnak érezze magát, és megélje azt, hogy milyen jó nőnek lenni. 

ELKÉPESZTŐEN LEFOGYOTT MELISSA MCCARTHY! 45 KILÓVAL LETT KÖNNYEBB A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SOOKIE-JA >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 

EL SEM HINNÉD, MIVEL TARTJA BOMBA ALAKJÁT LADY GAGA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss