Elkészítés: A keményre főtt tojásokat hideg vízzel leöblítjük, majd meghámozzuk, és éles késsel hosszában félbevágjuk, a széleit cakkosra mintázzuk. A sárgáját óvatosan kifordítjuk, összekeverjük a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk. Egyneműre kidolgozzuk, majd három részre osztjuk.
A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk, finomra vágjuk, majd összekeverjük a citromlével, az olajjal és egyharmad tojáskrémmel, csillagcsövű habzsákba töltjük, és 4 tojásfehérjét megtöltünk vele.
A paradicsomot megmossuk, apró kockákra vágjuk. Belekeverjük a második adag tojáskrémbe, hozzáadjuk a ketchupot és a másik paradicsom húsát, és a másik 4 tojásba töltjük.
A maradék tojáskrémbe a curryport és a mustárt keverjük, megtöltjük vele a maradék 4 tojást. A tojások tetejét díszíthetjük kaporszálakkal, retekszeletkékkel, olajbogyókarikákkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre