Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hideg vagdalt hús

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók (4 személyre):
  • 25 dkg marhafelsál,
  • 25 dkg sertéscomb,
  • 25 dkg kicsontozott borjúlapocka,
  • 3-4 szardella,
  • 2 zsemle,
  • 2 db tojás,
  • az áztatáshoz tej,
  • a sütéshez vaj

Elkészítés

    Elkészítése: A húsokat a tejbe áztatott zsemlével megdaráljuk, összekeverjük a finomra vágott szardellával és a tojásokkal. Megsózzuk, megborsozzuk, és kivajazott tepsiben mintegy harminc percig sütjük. Hidegen szeleteljük fel, úgy tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin