Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hideg málnaleves II.

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg málna
  • 2 dl málnaszörp
  • 3 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl vörösbor
  • 1 dl tejföl
  • 3 dl rostos narancslé
  • 2 evőkanál méz
  • késhegynyi őrölt szegfűszeg és fahéj
  • fél narancs reszelt héja
  • A tálaláshoz:
  • tejszínhab

Elkészítés

    Elkészítése: A málna egyharmad részét félretesszük. A többit turmixgépben összezúzzuk és átszűrjük. A mag nélküli málnavelőt visszaöntjük a turmixgépbe. Az összes többi hozzávalóval habosra turmixoljuk.

    Tálaláskor a félretett málnát hozzáadjuk, és tejszínhabbal díszítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin