Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hideg kukoricakrémleves popcornnal

45 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. Éles késsel leválasztjuk a csövekről a kukoricaszemeket. Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, finomra aprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott krumplit, a megtisztított, lereszelt fokhagymát, továbbá a kukoricaszemeket. Felöntjük az alaplével, felforraljuk, azután közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Közben ízesítsük egy kevés sóval és csilipehellyel.
  2. A tűzről levéve botmixerrel krémesre törjük a levest, majd hagyjuk kihűlni. A tálalás előtt simára keverjük benne a joghurtot. A kukoricaszemekkel, a popcornnal, egy kevés felaprított petrezselyemmel és ízlés szerint csilipehellyel megszórva kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss