Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hideg gyümölcsleves III.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 barack (kopasz, nektarin, őszi, sárga ízlés szerint)
  • 15 dkg meggy
  • 15 dkg cseresznye
  • 2 alma
  • 2 szilva
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • cukor
  • fahéj
  • 2-3 db szegfűszeg

Elkészítés

    Elkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, apró kockákra vágjuk, a meggyet és cseresznyét kimagozzuk. Forró vízben feltesszük főni, cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel ízesítjük. Közben a vaníliás pudingport összekeverjük a levesből kimert néhány kanálnyi vízzel. Ha kész a leves, a pudinggal sűrítjük be. Kihűtve tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin