Keress receptre vagy hozzávalóra

Hideg görögdinnye-paradicsom krémleves

Hozzávalók

  • Hozzávalók személyenként:
  • 1 szelet görögdinnye
  • 1 db paradicsom
  • 1 db chilipaprika
  • 1/2 citrom
  • mentalevél
  • bazsalikomlevél
  • petrezselyemlevél
  • kakukkfű
  • őrölt feketebors
  • citromos olívaolaj
  • rozskenyér

Elkészítés

    Elkészítés: A lehűtött görögdinnye húsát - mag nélkül - kikaparom, s a levével egyűtt egy keverőtálba teszem. Hozzáadom az aprított paradicsomot, a chilipaprikát, a fűszereket, botmixerrel összekeverem, egy kicsit darabosan. Visszateszem a hűtőbe, hogy jól lehüljön, s hogy az ízek összeérjenek.

    Tálaláskor egy tányérba öntöm a krémlevest, bazsalikomlevéllel és pirított, kockára vágott kenyérrel díszítem, locsolok rá olívaolajat.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin