Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Heringsaláta II.

5/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A heringet néhány órára beáztatjuk, bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, és apró kockára vágjuk. A salátát és a zöldhagymát csíkokra vágjuk, a paradicsomot és a paprikát felszeleteljük. Az ecetet, az olajat és a fűszereket jól összekeverjük, majd a többi hozzávalóval együtt mély üvegtálba helyezzük. Jól átforgatjuk, tálalás előtt 1-2 órával készítjük.

Magvas, rozsos kenyérrel, péksüteménnyel kínáljuk.

Megjegyzés

Nagyon kellemes eleség egy italozós, beszélgetős délutánra, estére, csökkenti az alkohol „butító” hatását. Jó étvágyat, Nord. - Nordkapp

Ezek is érdekelhetnek

Friss