Elkészítés: A bort nagy edénybe öntjük, lassan felmelegítjük, beletesszük az almakarikákat, és lassú tűzön addig főzzük, amíg kissé megpuhulnak. Nem szabad túlfőzni! Az almát a borban hagyjuk kihűlni. A halat apró kockákra vágjuk. A lilahagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Az újhagymát megmossuk, vékony felkarikázzuk, és a felét összekeverjük a hallal. Hozzáadjuk a kapribogyót, a lilahagymát, és kevés borssal fűszerezzük. A halas keveréket az almaszeletekre halmozzuk, és megszórjuk a maradék újhagymával. Tálra rendezzük, és kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre