Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hentestokány Lali módra

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 50 dkg sertéslapocka
  • 3 ek olaj (vagy zsír)
  • pirospaprika
  • 1 mk paradicsompüré
  • 15 dkg ecetes uborka
  • 25 dkg lángolt kolbász

Elkészítés

    1. Az olajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát. Hozzáadjuk a felkockázott húst, kissé megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
    2. Sózzuk, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsompürét, majd félpuhára pároljuk a húst.
    3. Beletesszük a felkarikázott ecetes uborkát és kolbászt, majd készre főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

    TEMESVÁRI SERTÉSTOKÁNY>>> 

    HENTES TOKÁNY CSIRKEHÚSBÓL>>> 

    TEJFÖLÖS TOKÁNY>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin