Hentes tokány III.

default user icon
6 4.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéskaraj
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg gépsonka
  • 10 dkg ecetes uborka
  • őrölt bors
  • hagyma
  • olaj
  • mustár
  • burgonya

Elkészítés

    Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, majd elősütjük kevés olajon.
    Ugyanebbe az edénybe beletesszük az apróra vágott sonkát, majd pár perc múlva a hagymát. Amikor már majdnem kész, beleforgatjuk az apróra vágott szalonnát. A vékony csíkokra vágott uborkát is belerakjuk, majd a húst. Sózzuk, borsozzuk, egy kis mustárral ízesítjük, majd készre pároljuk. Hasábburgonyával tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Herczegfalvi Edina 6 évvel ezelőtt
Én rizi-bizivel csináltam de úgy is isteni:)
Fogt Dóra 6 évvel ezelőtt
Jaaajjj de finom tarhonyával!
Bea 7 évvel ezelőtt
Sziasztok! Nálunk van úgyhogy füstölt tarja kerül bele és hangulatunktól függően néha gomba is... nekem tarjával nagyon bejön.... és az uborka miatt - abból többet szoktam rakni - a mustárt inkább elhagyom... De tény: nagyon finom!!
Csibe1977 8 évvel ezelőtt
Szia! Én egy kis tejfölt is raktam a raguba, mert az én szám ízének egy picit savanyú lett . Szerintem így is nagyon finom.
Csongrádi Renáta 9 évvel ezelőtt
egy közepes fej hagyma elég, és a husit kiveszem az elején amikor megfehéredett, majd újra visszateszem, ha már minden más benne van. Jó főzést!:)
Nagyné Karácsony Anikó 9 évvel ezelőtt
Szia Bébilédi! Kb. mennyi hagymát teszel bele? És a hús nincs már a serpenyőben az elején?

Hasonló Receptek

Magazin