Héjában sült krumli lilahagyma-mártással

default user icon
4.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10-12 db közepes burgonya
  • 2-3 fej lilahagyma
  • 2 dl telföl
  • 1 mokkáskanál só
  • margarin/libazsír

Elkészítés

    Elkészítés: A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra törüljük, majd előmelegített sütőben héjában megsütjük. A lilahagymát nagyon apróra daraboljuk (zöldségreszelőt használva), sózzuk, majd a telföllel összekeverjük. A megsült krumplit tálaláskor félbevágjuk, a tetejére vajat/margarint/libazsírt kenünk, s egy-két kanál lilahagymasalátát rakunk rá.

Megjegyzés

Forralt borral vagy teával kitűnő vacsora.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek