Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Héjában sült irdalt édesburgonya (Hasselback burgonya)

default user icon

Hozzávalók

  • 6 db édesburgonya
  • rozmaring
  • gyömbér
  • olíva olaj

Elkészítés

    1. A édeskrumplikat alaposan megmossuk, megsikáljuk, majd éles késsel vékonyan, kb. 3 mm-enként majdnem végig bevagdossuk, vagyis az alsó részét (kb. 1/4-ét) nem vágjuk át, ez tartja majd egyben a gumót.
    2. A burgonyákat egy alufóliával vagy sütőpapírral bélelt tepsibe pakoljuk, majd olívaolaj jal vékonyan megkenjük, sóval, gyömbérrel, rozmaringgal ízlés szerint meghintjük, majd 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és puhára, ropogósra sütjük. Tejföllel vagy joghurtos mártogatóssal kínáljuk.

      9+1 SÜLT KRUMPLI RECEPT, HA MÁR UNOD A HAGYOMÁNYOS HASÁBBURGONYÁT! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin