Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Somogyi Bea

Somogyi Bea

Receptek

Cikkek

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: tejfölös uborkasaláta retekkel, a tökéletes nyári köret

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy tejfölös uborkasaláta következik retekkel felturbózva, ami az egyik kedvenc nyári köretünk. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: epres-rebarbarás szörp, a legfinomabb nyári frissítő

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű epres-rebarbarás szörp, ami garantáltan felfrissít egy forró nyári délután. ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: brokkolis rakott csirke nagyon sajtosan

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy pofonegyszerű baconös rakott csirke, amivel biztosan nem lőhetsz mellé egy forró nyári napon! ...

0

Desszert

Szezonális kedvenceink: hűsítő-frissítő citromhabos pohárdesszert - 20 perc alatt!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Következzen egy villámgyors, frissítő-hűsítő nyári finomság, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolni: a citrom mousse! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: íme a quiche lorraine, ahogy a franciák csinálják!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - a mai egy francia klasszikus, ami a magyar ízlésvilágba tökéletesen bepasszol, lévén hagymás és szalonnás tésztaételről van szó! Következik a Quiche Lorraine! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: sóskamártás - egy kis csavarral!

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Jöjjön hát a sóska - ezúttal nem sült krumplival és tükörtojással, hanem egy pici kaporral. Próbáljátok ki, megéri! ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Borok

3 zseniális koktél rozéból, amivel te lehetsz a kerti partik sztárja!

Ha nyár, akkor fröccsszezon! De mi is a fröccs? Tulajdonképpen bor és szóda változó arányú elegye. Nos, aki ezen még csavarna egyet, annak most mutatunk egy pár izgalmas koktélt rozéból, szódából - és egy két meglepetés-kiegészítőből. Az íze mindnek káprázatos, a színük pedig ne tévesszen meg senkit: elég ütősek! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: kapros tökfőzelék sült virslivel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek, ezúttal egy könnyen elkészíthető tavaszi-nyári kedvencet, a kapros tökfőzeléket. ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: spárgás penne kolbászcsipsszel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ezúttal egy egyszerű tésztát hoztunk a tavasz egyik legizgalmasabb zöldségével, a spárgával. ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: spenótos palacsinta tejfölös-szalonnás töltelékkel

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy olyan varázsreceptet mutatunk nektek, amivel az is megszereti a spenótot, aki eddig ki nem állhatta: PALACSINTÁBA sütve! ...

0

Alapételek

Szezonális kedvenceink: kalácspuding húsvéti maradékokból

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma egy húsvéti maradékokból összeállított finomság, a kalácspuding következik. ...

0

Húsvét

Szezonális kedvenceink: Stefánia vagdalt a húsvéti hidegtálra

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki! ...

0

Fotó/Videó: Nagy Anita

Alapételek

Szezonális kedvenceink: így készül a svéd gombasaláta

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Ezúttal egy klasszikus salátát mutatunk, a svéd gombasalátát. ...

0