Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

CSEH JÁNOS

séf

„Munkahelyeim főleg 5 csillagos szállodák, és éttermek, de dolgoztam kisebb helyeken és csárdában is. Munkám során sikerült eljutnom Európa számos országán kívül USA-ba, Japánba, és Közép-Keletre is. Nyaralásaimat is úgy tervezem, hogy legyen híres étterem a közelben amit meglátogathatok - így számtalan nemzet konyháját megismerhettem.”

CSEH JÁNOS

séf

„Munkahelyeim főleg 5 csillagos szállodák, és éttermek, de dolgoztam kisebb helyeken és csárdában is. Munkám során sikerült eljutnom Európa számos országán kívül USA-ba, Japánba, és Közép-Keletre is. Nyaralásaimat is úgy tervezem, hogy legyen híres étterem a közelben amit meglátogathatok - így számtalan nemzet konyháját megismerhettem.”

Receptek

Cikkek

Fotó/Videó: Horváth András

Alapételek

Mesterfogások mindenkinek: kacsamájpástétom barna vajjal

Cseh János mesterszakács ismét egy hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva: kacsamájpástétomot barna vajjal. Friss kenyérre kenve reggelire, uzsonnára és vacsorára is tökéletes, ráadásul sokkal finomabb, mint a bolti májkrémek! ...

0

Fotó/Videó: Horváth András

Alapételek

Mesterfogások mindenkinek: sült kacsacomb káposztás tésztával

Cseh János mesterszakács olyan hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva, amit biztosan ti is imádtatok a nagyinál: sült kacsacombot káposztás cvekedlivel. Ha még nincs ötletetek, mi legyen az ebéd hétvégén, vagy akár karácsonykor, próbáljátok ki. Mennyei! ...

0

Karácsony

Süssünk, főzzünk kacsával karácsonykor! - Konfitálástól, a levesen át, a legropogósabb bőrig!

Szereted a csirkehúst, de az ünnepek alatt már kipróbálnál, valami markánsabb ízű szárnyashúst? Akkor válaszd a kacsát! Segítünk, hogyan és mit főzz belőle, de még a tálalásban is! ...

0