Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
CSEH JÁNOS
Alapételek
MME
Cseh János mesterszakács ismét egy hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva: kacsamájpástétomot barna vajjal. Friss kenyérre kenve reggelire, uzsonnára és vacsorára is tökéletes, ráadásul sokkal finomabb, mint a bolti májkrémek!
Cseh János mesterszakács olyan hagyományos, magyaros fogást készített új köntösbe bújtatva, amit biztosan ti is imádtatok a nagyinál: sült kacsacombot káposztás cvekedlivel. Ha még nincs ötletetek, mi legyen az ebéd hétvégén, vagy akár karácsonykor, próbáljátok ki. Mennyei!
Karácsony
Szereted a csirkehúst, de az ünnepek alatt már kipróbálnál, valami markánsabb ízű szárnyashúst? Akkor válaszd a kacsát! Segítünk, hogyan és mit főzz belőle, de még a tálalásban is!