Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házias gyöngytyúkleves cérnametélttel

MME MME
120 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott gyöngytyúkot feltesszük vízben főni. Ha felforrt, a habját leszedjük, és gyöngyöző forrással főzzük tovább. Hozzáadjuk a vegyes zöldséget és a hagymákat. Fűszerezzük, sózzuk és beletesszük a lestyánt is. A hús puhulásáig főzzük.
  2. Külön sós vízben megfőzzük, ill. pároljuk a karfiolt és a borsót, ezeket tálalásig félretesszük. A levesből kicsit leszűrünk és a cérnametéltet abban főzzük ki.
  3. A többi levest is átszűrjük, beletesszük a zöldségeket és a kicsontozott, feldarabolt gyöngytyúkot, végül a karfiolt, a borsót és a tésztát, majd tálaljuk.

    5 TRÜKK, AMIVEL A HÚSLEVESED OLYAN FINOM LESZ, MINT A NAGYIÉ! >>> 

    HÚSLEVES, A LÉLEKMELENGETŐ KLASSZIKUS >>> 

    TYÚKHÚSLEVES GYÖNGYTYÚKBÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss