A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd átlátszó fóliába tekerve 1-2 órára hűtőbe tesszük. Ezután két gombóccá osztjuk és lisztezett felületen, egyenként 18x28 cm-es lapokká nyújtjuk.
A lapokat egy tepsi hátára fektetjük, - amire előzőleg sütőpapírt helyeztünk - villával megszurkáljuk, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
A túrót kikeverjük a cukorral, 1/2 dl tejszínnel és ízesítjük a citromhéjjal. A maradék tejszínből habot verünk, és óvatosan összeforgatjuk a túrós masszával.
Az egyik tésztalapot megkenjük a lekvár felével, majd rásimítjuk a túrós krémet, a másik lapot szintén megkenjük a maradék lekvárral és a lekváros résszel lefelé ráborítjuk a töltelékre, és kissé rányomkodjuk.
A süteményt folpackkal letakarjuk, és pár órát, vagy egy éjszakát pihentetjük, majd kockákra szeletelve, porcukorral megszórva kínáljuk.