Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi töltött ravioli csilis-paradicsomos mártással

60 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A lisztet a tojásokkal összegyúrjuk, tésztagép segítségével kinyújtjuk. Amennyiben szükséges, tovább lisztezzük.
  2. A töltelékhez a meghámozott hagymát és padlizsánt, a proscuto crudo-t és a gombát kis kockákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a sót, borsot és az aprított petrezselymet. A végén parmezánnal meghintjük.
  3. Ravioli készítő formába helyezzük a tésztát, megtöltjük, majd ráhelyezünk egy másik lap tésztát.  A felesleget levágjuk, a széleket jól összenyomkodjuk, és bő, lobogó vízbehelyezzük a tésztabatyukat, és 10 percig főzzük.
  4. A mártáshoz a hámozottparadicsom-konzervhez hozzáadjuk az aprított csilipaprikát, a sót, a borsot és egy csepp édesítőt (vagy egy csipet cukrot), és összefőzzük. Az elkészült tésztákat tálaljuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss