Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Házi töltött ravioli csilis-paradicsomos mártással

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db tojás
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg hámozottparadicsom-konzerv
  • 3 db csili
  • 5 db közepes csiperke gomba
  • 1 db vörös hagyma
  • 1/2 db padlizsán
  • petrezselyem
  • parmezán
  • 5 dkg prosciuto crudo
  • 1 ek olíva olaj

Elkészítés

    1. A lisztet a tojásokkal összegyúrjuk, tésztagép segítségével kinyújtjuk. Amennyiben szükséges, tovább lisztezzük.
    2. A töltelékhez a meghámozott hagymát és padlizsánt, a proscuto crudo-t és a gombát kis kockákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a sót, borsot és az aprított petrezselymet. A végén parmezánnal meghintjük.
    3. Ravioli készítő formába helyezzük a tésztát, megtöltjük, majd ráhelyezünk egy másik lap tésztát.  A felesleget levágjuk, a széleket jól összenyomkodjuk, és bő, lobogó vízbehelyezzük a tésztabatyukat, és 10 percig főzzük.
    4. A mártáshoz a hámozottparadicsom-konzervhez hozzáadjuk az aprított csilipaprikát, a sót, a borsot és egy csepp édesítőt (vagy egy csipet cukrot), és összefőzzük. Az elkészült tésztákat tálaljuk.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin