Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Házi mustár 

default user icon

Hozzávalók

  • 10 dkg mustármag
  • 1,5 dl fehérbor ecet (6%-os)
  • 1 tk fehér bors
  • 2 tk koriander
  • 1 tk római kömény
  • 1 tk barna cukor
  • 1 mk só

Elkészítés

Megjegyzés

Mindegy, hogy fehér (valójában sárga) vagy fekete (valójában vörösesbarna) mustármagot használsz - a kettőt keverheted is. Ha töményebb eceted van, hígítsd fel vízzel! Szemcsés mustárhoz a magokat őröld durvára vagy zúzd szét mozsárban! Kínáld hot doghoz, grillezett húsokhoz, használd pácoláshoz vagy keverd salátaöntetekbe, szószokba.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek