Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi lazacpástétom

default user icon
MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halkonzervet lecsepegtetjük és két villa segítségével kisebb darabokra szedjük.
  2. A majonézt alaposan összekeverjük a krémsajttal, a citromlével, az aprított petrezselyemmel és a finomra vágott újhagymával. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, majd összeforgatjuk a haldarabokkal. A masszát pástétomformába kanalazzuk, és dermedésig a hűtőben pihentetjük.
  3. A megmosott retket hámozatlanul vékonyan felszeleteljük, esetleg legyaluljuk. A pástétomot a retekszeletekkel díszítjük, és vékony kétszersültszeletekkel, valamint citromcikkekkel kínáljuk.

Bővebben a Melba toastról >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss