A túrót egy villával összekeverjük, majd egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a porcukrot és egy robotgéppel alaposan elkeverjük. 2-3 lépésben hozzáadjuk a tejet és az olajat. Akkor jó, ha krémszerű masszát kapunk.
Beleszórjuk a sütőport, és az átszitált, sóval elkevert lisztet. Kezdetben fakanállal dolgozunk, majd a kezünkkel gyúrjuk tovább a tésztát.
Kilesztezett deszkára rakjuk a tésztát, és max. 5 mm vastagságra nyújtjuk. Ügyeljünk arra, hogy ne legyen vastagabb, mert akkor nem fog átsülni.
A felolvasztott vajjal lekenjük a felszínét, majd az átszitált, kakóval elkevert porcukrot egyenletesen rászórjuk.
A szokásos módon feltekerjük a tésztát, egyforma szeleteket vágunk belőle, majd sütőpapírral, vagy szilikonos sütőlappal kibélelt tepsibe rakjuk.