Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi Ferrero Rocher könnyen-gyorsan

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokoládét a tejszínnel és a mogyorókrémmel összemelegítjük. Az egészet jól összekeverjük, majd hűtőben kihűtjük.
  2. Az egész mogyorókat egy serpenyőben szárazon átpirítjuk. A serpenyőbe szórjuk a mogyorót, és állandóan rázogatjuk vagy kevergetjük, amíg el nem kezd érződni a mogyoró illata és lejön a héja.
  3. A csokoládémasszát kivesszük a hűtőből, robotgép habverőjével átkeverjük, és beolajozott kézzel kis diónyi golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyiknek a közepébe 1-1 szem egész mogyorót teszünk.
  4. A golyókat mogyoró krokantba forgatjuk, végül olvasztott csokiban is márthatjuk.

    Még több csokoládé és bonbon >>>

    SAJTTORTÁS CSOKIBONBON HÁZILAG - VIDEÓ! >>>

    BONBON ÉS TRÜFFEL: ÉDES AJÁNDÉK, AMIT SAJÁT KEZŰLEG IS ELKÉSZÍTHETSZ! - VÁLOGATÁS >>> 

Megjegyzés

Arany színű bonbon papírba csomagolva és barna kapszliba téve őket szinte megtévesztésig hasonlít az eredetire.
- Suncika

Ezek is érdekelhetnek

Friss