A lisztet elvegyítjük az instant élesztővel, továbbá 1 csipet sóval, majd belemorzsoljuk a vajat. Apránként hozzáöntjük a meglangyosított tejet, és puha, rugalmas tésztává dagasztjuk. Meleg helyen, letakarva a duplájára kelesztjük.
A tésztát négy egyforma darabra osztjuk, és mindből kis bucit formázunk. Egymástól kellő távolságra helyezzük azokat sütőpapírral leterített sütőlemezre, és további 15 percig kelesztjük.
Aranybarnára sütjük a bucikat a 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt, majd kivesszük, és hagyjuk kihűlni őket. Ezután levágjuk a tetejüket, és egy villa segítségével kikaparjuk az alsó felük belsejét.
A töltelékhez villával kissé áttörjük a túrót, és összekeverjük a tejföllel, valamint a porcukorral. Megtöltjük az így kapott krémmel a bucik alsó felét.
Egy kisebb lábasba tesszük a felengedett erdei gyümölcsöket a mézzel együtt, és néhány percigpároljuk. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni szószt, majd rákanalazzuk a túrókrémre, megszórjuk a szeletelt mandulával, végül befedjük a bucikat az egy kevés porcukorral megszórt kalapjukkal.