Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hazai termékek a Lidl polcain

A magyar fogyasztók egy része szívesebben vásárol olyan termékeket, amelyek a hazai értékeket képviselnek. Az ő igényeik kielégítése érdekében bővítette idén a Lidl a Hazánk Kincsei márkanéven futó termékkínálatát, mellyel szeretné minél többek számára elérhetővé tenni a magyar konyha alappilléreinek számító, minőségi élelmiszereket.

Életünk első és legmeghatározóbb gasztronómiai élménye általában a nagyszüleink főztje. Aztán felnőtt fejjel, amikor már mi magunk főzünk, próbáljuk újra felidézni a régi ízeket. A Hazánk Kincsei termékek ebben nagy segítséget nyújtanak.

A Lidl Magyarország a Hazánk Kincsei márka bővítésével ezeket a hagyományos alapanyagokat szeretné minél szélesebb körben népszerűvé tenni, hogy a vásárlók végre a saját konyhájukban is felidézhessék a gyermekkor ízét.

A 2017-ben bevezetésre került márka kiváló minőségű, hagyományos magyar ízvilágú és tradicionális eljárásokkal készült élelmiszereket kínál. Ezen termékek egytől egyig hazai gyártóktól, termelőktől és beszállítóktól érkeznek, ez pedig nemcsak a minőségre, hanem a várt ízvilágra is garancia. A magyar termékek vásárlásával hozzájárulhatunk a fenntartható gazdálkodáshoz.

A Hazánk Kincsei márkacsalád tagjainak nemcsak beltartalma, de külcsíne is ízig-vérig magyar: az idén augusztusban hetven darabosra bővült állandó és akciós kínálat csomagolását népmesei szimbólumaink ihlették, a csomagolás pedig olyan térségi nevezetességeket rejt magukban, mint a zselici tej, a szatmári almalé vagy a kecskeméti csípős, darált paprika. Akik pedig igazi különlegességekre vágynak, mangalicakolbászt és aludttejet is találhatnak a polcokon!

Ezek is érdekelhetnek

Friss