Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Imádnivaló! Így reagált Harry herceg, amikor popcorn-lopáson kapott egy kislányt

default user icon
MME
Még egy testőrökkel körülvett, királyi származású, felnőtt emberrel is előfordulhat, hogy a nyílt színen meglopják - ami most meg is történt Harry herceggel. A tolvaj egy kétéves kislány, az elcsent tárgy pedig nem más, mint egy marok ízletes popcorn.

Történt ugyanis, hogy Harry herceg, II. Erzsébet angol királynő kisebbik unokája, az általa indított Invictus Games paratorna torontói állomásán épp egy röplabdamérkőzést tekintett meg barátai és bizalmasai körében, amikor a mellette ülő kislány szemet vetett a pattogatott kukoricájára. A kétéves Emily Henson - akinek paraolimpikon édesapja egyébként a herceg kiváló barátja - úgy gondolta, hogy neki ez az apróság igenis jár a számára nyilvánvalóan dögunalmas mérkőzés közben, és többször is belemarkolt a királyi kukoricába. Harry épp nagyon benne volt egy beszélgetésben a másik szomszédjával, nem vette észre, hogy több szemmel is megrövidítették.  Amikor kiszúrta a csínyt, azonnal felvette a kesztyűt a kis kukoricatolvajjal szemben, és a dobozt kissé elhúzva rápirított a kislányra -, hogy aztán nevetve visszaadja, és közösen falatozzanak tovább.

 

 

A Harry herceg alapította Invictus Games a „Legyőzhetetlenek játéka”, a háborús veterán sportolóknak biztosít lehetőséget arra, hogy különféle sportágakban összemérhessék az erejüket. A rendezvénysorozat a sport és a sportversenyek népszerűsége révén igyekszik felhívni a figyelmet azokra, akik az egészségüket áldozták hazájuk védelmében

KIDERÜLT! ÍGY TARTJA BOMBA ALAKJÁT HARRY HERCEG BARÁTNŐJE >>> 
EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 
EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss