Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme Harry herceg és Meghan Markle egyik esküvői tortája

default user icon
MME
Amióta Meghan Markle amerikai színésznőt eljegyezte a brit trónörökös, Harry herceg, azóta az egész világ - persze, főleg Nagy Britannia - az újabb valóra vált tündérmese bűvöletében él. Folyamatosan jelennek meg hírek a menyasszonyi ruháról, az esküvői menüről - így a fő attrakcióról, a tortáról is. Sőt, van, aki már el is készítette a prototípust.

Bár Károly herceg kisebbik fia, Harry és jegyese Meghan Markle egyes hírek szerint már elköteleződtek egy banános esküvői torta mellett, lehet, hogy ezt az ötemeletes sajttortát látva meginognak az elhatározásukban.

Ez a sajttorta ugyanis más, mint a többi: az észak-walesi Snowdonia Cheese Company ugyanis háromféle cheddar sajtból - egy extra érett, egy füstölt és egy fokhagymás-zöldfűszeres fajtából - és egy helyi sajtkülönlegességből, a Red Leicesterből készítette az ünnepi építményt.

Az sajtgyár igazgatója a Hello! magazinnak azt nyilatkozta: "Kifejezetten nekik készítettük ezt a különleges tortát, az esküvőjüket megünnepelendő. Alkalmanként előfordul, hogy esküvői torta készítésére kérnek fel bennünket, csináltunk már hasonlókat - de ilyet még senkinek sem. Boldogok lennénk, ha eljönnének érte, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hoy ennek kicsi az esélye."

 

 


MINDEN, AMIT HARRY HERCEG ÉS MEGHAN ESKÜVŐI MENÜJÉRŐL EDDIG TUDNI LEHET! >>> 
LE KELL MONDANIA KEDVENC ÉTELÉRŐL HARRY HERCEG MENYASSZONYÁNAK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss