Elkészítés: Az 1. réteghez a darált kekszet a margarinnal, a porcukorral és a tejjel összegyúrjuk. Ha kicsit lágyra sikerül, akkor teszünk még hozzá kevés darált kekszet.
Egy nagyobb méretű (35x40) tepsi alját megszórjuk darált keksszel, és belenyomkodjuk a tésztát.
A fél liter tejszínt felverjük a habfixálóval, és kettévesszük. Az egyik felét hozzáadjuk az összetört, cukorral, vaníliás cukorral ízesített túróhoz. Ezt rásimítjuk a keksz tetejére.
A vaníliás krémport felverjük a tejjel. Sokáig dolgozzuk az elektromos habverővel, mert minél tovább kavarjuk, annál keményebb állagú krémet kapunk. Ha kész, akkor a túró tetejére simítjuk.
Ennek a tetejére rákenjük a maradék tejszínhabot, és reszelt csokival díszítjük.