Keress receptre vagy hozzávalóra

Háromszéki göngyölt sertéssült

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • személyenként 2 nagyob szelet sertéstarja vékonyra verve
  • 1 nagy fej vöröshagyma laskára vágva
  • 20 dkg húsos szalonna ceruzányi csíkokra metélve
  • 20 dkg ugyanilyen alkatúra vágott füstölt sajt
  • bors
  • liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • olaj a sütéshez
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    Elkészítés: A vékonyra vert húsokat gyengén sózzuk, borsozzuk, majd keresztben ráfektetünk egy adagot a hagymából, sajtból és szalonnából. Feltekerjük, végeit megtűzzük, végül hagyományos módon panírozzuk és kirántjuk.

Megjegyzés

Tálalása történhet juhtúrós puliszkával, de hasábburgonyával és savanyúsággal is.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin