Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony lapokra vágjuk. A pórét és a paprikát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
1. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük.
2. Közben mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Rátesszük a hagymát és a paprikákat, megfonnyasztjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval.
3. A húsra öntünk kb. 1 dl vizet, belekeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot és rámorzsoljuk a kékpenészes sajtot. Megszórjuk a petrezselyemmel, a sajt olvadásáig (kb.5 perc) kíméletesen forraljuk.
4. Tányérra tesszük a tésztát, mellé a sajtos csirkemellet, és megszórjuk a zúzott, pörkölt dióval. Párolt zöldség illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre