Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hangolódj az ünnepekre! Egy fotóval most wellness utazást és élményajándékot nyerhetsz!

Nálatok hogyan zajlik az ünnepi készülödés? Örökítsétek meg a legemlékezetesebb pillanatokat, töltsétek fel a fotót, és nyerjétek meg vele az értékes ajándékaink egyikét!

A karácsonyi készülődés a legtöbbünknél nem december 24-én kezdődik a fa feldíszítésével: már hetekkel előtte hangolódunk az ünnepre adventi koszorú készítéssel, mézeskalácssütéssel, a lakás dekorálásával. És ha lecsengett karácsony, jöhetnek a szerpentinek, a girlandok, a malacsült és a lencse, vagyis a szilveszter. Nálatok hogyan zajlik mindez? Mit sütöttetek-főztetek, hogyan készült a koszorú, az aprósütemény, anyunak a sólisztgyurma mécsestartó, hogyan öltözött ünnepi díszbe a lakás? Örökítsétek meg a szíveteknek kedves, vicces, megható momentumokat, fotózzátok le a legínycsiklandóbb fogásokat - de akár azt is, ha valami nem pont úgy sikerült, ahogy terveztétek, de legalább nevettetek egy jót!

ITT TUDJÁTOK FELTÖLTENI A KÉPEKET >>>
A nyeremények:

1-3. helyezett nyereménye:1-1 darab Feldobox Adrenalin csomag 49.980 Ft értékben

4-5. helyezett nyereménye:1-1 darab páros belépőjegy Mireille Mathieu koncertjére a Papp László Budapest Sportarénába 2020.03.03-án

Különdíj:

A szavazási határidőig beérkező pályázatok közül a Mindmegette.hu szerkesztőségéből álló zsűri egy különdíjast választ ki, akinek a nyereménye a következő:

1 darab 2 főre, 2 éjszakára szóló voucher félpanzióval a bükkfürdői Caramell Premium Resort **** Superior szállodába. A voucher előzetes bejelentkezés alapján 2020.09.03-ig használható fel (kivéve kiemelt ünnepek és ünnepi időszakok a szabad kapacitás függvényében)

A fotók beküldési határideje:

2020. január 3. éjfél

Eredményhirdetés:

2020. január 10. 15 óra

A fotóvereny részletes játékszabályzatát itt találjátok >>>
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin