Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamis töltött csirkecomb

MME MME
1 4/5
75 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat kettévágjuk, a hagymát és a gombát megtisztítjuk. A finomra vágott hagymát serpenyőben 3 kanál olajon megpirítjuk, a kockára vágott gombát kb. 3 percig a hagymával együtt sütjük, majd az aprított petrezselymet beleszórjuk, a tűzről lehúzzuk.

A zsemléket vízben megáztatjuk, majd kicsavarjuk. Az apróra kockára vágott főtt tojást, a kiengedett zöldborsót, a zsemlemorzsát és a hagymás gombát
hozzáadjuk, kb. 1 kiskanál sóval, borssal fűszerezzük.

Egy tepsit a maradék olajjal kikenünk, a zsemlés massza felét belesimítjuk, a fűszerezett combokat belenyomjuk, majd a massza másik részét a combokra tesszük.

Alufóliával letakarva 180 fokon, 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve 25 percig pirítjuk.

Savanyúsággal kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss