Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hamis somlói galuska

MME MME
3 2/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingot az utasítás alapján elkészítjük, közben a rumos tejbe áztatjuk a babapiskótákat, vigyázva, hogy ne ázzanak el túlságosan. Ha elkészült a puding, melegen, rétegenként lerakjuk egy jénai tálba úgy, hogy alulra piskóta kerüljön. Ügyeljünk, hogy a masszák ne keveredjenek össze nagyon. Hűtés után tálakba adagoljuk, tálalás előtt egész babapiskótákkal megtűzdeljük, tejszínhabbal díszítjük és olvasztott csokival leöntjük.

Megjegyzés

Gyermekeknek aprított dióval, mandulával esetleg meggybefőttel, felnőtteknek néhány csepp rummal leöntve adhatjuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek