A húslevest forraljuk fel és tegyük bele az oregánó felét, lassan csorgassuk bele a kukoricadarát.
Kb. 10 percnyi főzés után simítsuk kivajazott tűzálló formába (vagy tepsibe).
Közben tisztítsuk meg a vöröshagymát, és vágjuk apró kockákra. Kevés zsiradékon pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá a sóval és borssal ízesített darált húst.
Ha megpirult, keverjük bele a paradicsompürét is, és a masszát kenjük a puliszkára.
A paradicsomot tisztítsuk és mossuk meg, vékonyan szeleteljük fel. A paradicsomkarikákkal borítsuk be a puliszkára kent darált húst, majd szórjuk meg durvára őrölt borssal és a félretett oregánóval. Végül 200 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 20-30 percig.
Elkészítési idő: kb. 30 perc
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre