2,5 ek gluténmentes sütőmix (pl.: Nocarb Rost sütőmix)
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek édesítő
3 g sütőpor
A krémhez:
3 ek zselatin
5 dl kókusztejszín
édesítőszer
20 dkg csokoládé
Elkészítés
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a piskóta többi alapanyagát. Szilikon formában 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A zselatint egy kis langyos kókusztejszínben feloldjuk, majd az édesítővel együtt összeturmixoljuk. Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, beleöntjük a kókusztejszínt, majd rácsorgatjuk a megolvasztott csoki felét.
Ráhelyezzük a piskóta tetejét, majd arra is teszünk a csokiból. Hűtőbe tesszük kb. 6-7 órára vagy egy éjszakára.